diumenge, 5 de juny del 2011

MÓNICA OLTRA EN "BUENAFUENTE"

Doncs sí, tenim a la nostra representant a les Corts Valencianes per la COALICIÓ COMPROMÍS per la província de València com a clara ambaixadora  dels Valencians.
L'entrevista no té desperdici...  a partir d'ara els valencians anem a donar què parlar (i, per fi, per a bé...).
Ja era hora que ens sentirem orgullosos d'algun polític valencià, fent defensa d'allò que és just, denunciant les coses mal fetes, les corrupteles, les maniPPulacions...
Ara que ja tenim una representació prou visible a les corts i als ajuntaments, hem de començar a treballar per a que a les properes eleccions generals pugam tindre per fi representació VALENCIANA a l'estat espanyol i... qui sap... a les properes autonòmiques... prendre el govern valencià.

divendres, 3 de juny del 2011

EL GOVERN "BANANER" VALENCIÀ...

Hem trobat la font d'inspiració del darrer decret que pretén implantar Font de Mora per indicació de Francisco Camps.
Es tracta de la pel·lícula "Bananas", de Woody Allen.
Veure un extracte punxant ací:   BANANAS

Si el guionista de la pel·lícula haguera conegut el govern valencià, no s'hauria d'haver esforçat massa; hauria tingut prou amb copiar les línies mestres del darrer decret:
Artículo 1. A partir del curso que viene, la tercera parte del profesorado sabrá inglés, y explicará su asignatura en esa lengua.
Artículo 2. Para facilitarlo, se eliminarán las líneas  que mejor resultados obtienen tanto en el aprendizaje de valenciano, castellano e inglés como en el resto de asignaturas, es decir, las líneas "en valenciano".
Artículo 3. La aplicación del decreto quedará a cargo de aquellos inspectores, jefes de servicio y directores territoriales escogidos cuidadosamente por no saber hacer ni la "o" con un canuto.
Firmado
Francisco Campos y Fuente de Mora
Quina vergonya de governants i... quina vergonya de votants que segueix donant crèdit al despropòsit.

LigaBBVA - Marcador

ELS MEUS ARTISTES MUSICALS FAVORITS