diumenge, 7 de juliol de 2013

VAPEJANT... ELS CIGARRETS ELECTRÒNICS

Ja fa més d'un any vaig descobrir l'alternativa al tabac (almenys al tabac "analògic", el de tota la vida...) que sòn els aleshores tan de moda e-cigarrettes.

Vaig començar a indagar, a llegir, a buscar coses en internet i, fins i tot, a adquirir productes.
Em vaig començar a familiaritzar amb conceptes com "atomitzador", "cartomitzador", "e-líquids", etc...
Per peresa, deixadesa o vés a saber perquè...  vaig aparcar els cigarrets electrònics i els vaig oblidar, tornant a fumar com un autèntic carreter.

Això fins aquest cap de setmana que em vaig trobar a la parella d'un amic (a la qual fins eixe dia no coneixia) i... portava penjat un e-cigarret del qual, de tant en tant, anava xuclant.

Em va entrar "goleta" i he decidit reprendre-ho, sobre tot perquè estava fumant a un nivell una miqueta preocupant...

El problema és que ja no recordava molt com funcionava tot allò (la recàrrega dels cartutxos amb líquids, etc, etc), de manera que vaig recòrrer a vídeos explicatius que, per a aquell/a que s'estiga iniciant li pot vindre molt bé, ja que sòn molt clarets.

Tingueu present que això és tot un mòn, benvinguts al mòn dels VAPEADORS/ES!!!Si ja sou investigadors i vos agrada experimentar (si de xicotets/es éreu dels que demanaven el "Quimicefa"...hehehehe), ací van uns tutorials per a crear els teus propis e-líquids...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LigaBBVA - Marcador

ELS MEUS ARTISTES MUSICALS FAVORITS