dimarts, 12 de maig del 2009

AIXÍ ÉS LA GENT MÉS VOTADA A LA COMUNITAT VALENCIANA


Cada vegada que aquells que ens governen fan una animalada (a les quals ens tenen, desgraciadament, més que acostumats) em bull la sang i em qüestione perplexe ¿què collons han de fer més per tal que la gent deixe de votar-los? ¿perquè en vegada de votar-los no els BOTEN?

L'última de les tantes (després dels trages del Camps, de les mafiositats de Fabra, de les decisions absurdes de Font de Mora, del malbaratament de diners públics en visites del papa, circuits de fòrmula 1, Terres Mítiques, etc...) és la del senyor Alfonso Rus, alcalde de Xàtiva i President de la Diputació de València, amb unes frasses sense desperdici que, si el seu partit fóra com ha de ser, l'hauríen d'instar a la dimissió immediata però això, evidentment, no succeirà.
En aquest trist i ranci partit tot val i mai res del que es diga o es faça té repercussions per molt salvatge que siga allò dit o fet.

El tal Rus ha atacat contra aquells/es que secundaren la vaga d'educació i contra el professorat en general dient: "eixos professors que diuen aleshores i gairebé, que no sé què vol dir, sòn uns GILIPOLLES" o " A eixos que volíen posar-nos a "MOSATROS" boca cap avall, no anem a donar-los el gust, ANEM A REMATAR-LOS, ANEM A REMATAR-LOS"...

¿Com és possible que aquestes declaracions queden inmunes? ¿això no és apologia de la violència? ¿pot dir un alcalde i President de la Diputació de València dir tals paraules, tals salvatjades?

Si no creieu el que dic, mireu el vídeo i el podreu escoltar tal com va ser.
Aquestes polítiques només tenen una eixida: deixar de votar-los, perquè de dimissions no cal parlar-ne.


1 comentari:

  1. Ricard, com anècdota et contaré que el divendres passat vaig estar a Xàtiva en una animació lectora per al grup de dones Sateba i el titol de l'animació era"...Aleshores obrim finestres". Els comentaris de les assistens sobre "aleshores" era divertit. XD, quines barbaritats!

    Besadetes

    ResponElimina

LigaBBVA - Marcador

ELS MEUS ARTISTES MUSICALS FAVORITS