dissabte, 6 de novembre del 2010

NO A LA VISITA DEL PAPA



Potser hauríem de puntualitzar el títol... NO A LA VISITA DEL PAPA amb els diners de tots i totes els ciutadans i ciutadanes.
Crec que en un estat modern i aconfessional no hi ha cabuda a dedicar cap part del pressupost a aquestes activitats relacionades amb les creences particulars d'un sector de la població. ¿volen veure al seu cap? Doncs que s'ho paguen amb ELS SEUS diners, que pose l'església catòlica els diners d'eixe esdeveniment però em sembla un desbarat que utilitzen els meus diners, els nostres diners, en assumptes religiosos i més, si cap, en temps de crisi econòmica i per a un personatge que encapçala a un estament tendenciós, homòfob, on s'ha donat i encobert la pederàstia, on permeten que moren milions de persones de VIH per l'empecinament anacrònic que tenen amb la lluita contra l'ús dels preservatius...

Pense que ja va sent hora que el Sr. Zapatero prenga decisions amb el tema de la religió i es vaja plantejant el tema de declarar l'estat espanyol com a LAIC i no senzillament ACONFESIONAL, perquè sembla que és el mateix però no ho és... ja va sent hora que estat i esglèsia vagen del tot separats; que cadascú/na crega en el que vulga però que deixen en pau a la resta, que deixen d'adoctrinar i immiscuir-se en temes que no són seus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LigaBBVA - Marcador

ELS MEUS ARTISTES MUSICALS FAVORITS