diumenge, 7 de novembre de 2010

¡MÒNICA OLTRA FOR PRESIDENTA!


Uffff... ja feia falta una persona així en la nostra política, sobre tot al País Valencià, on tanta falta fa que hi haja algú que diga les cosetes ben clares (per desgràcia, hi ha tantes a dir...) perquè a aquestes terres nostres són el "pan nuestro de cada día" els casos de mala educació, de despotisme, de malversació de fons, de corrupteles... i ningú diu res, tothom calla i, com diuen, quan una cosa no s'anomena no existeix...

I arriba aquesta xica, Mònica Oltra, portaveu d'INICIATIVA pel POBLE VALENCIÀ i diputada a les Corts Valencianes per la coalició COMPROMÍS pel PAÍS VALENCIÀ, i diu les coses ben claretes (encara que a aquesta gent del PP se la "repanpinfla"... -ja estan acostumats...).

Adjunte el vídeo que mostra una sessió a les Corts en la qual Mònica denuncia el desviament de fons públics, de diners destinats a cooperació, per a l'enriquiment privat... una autèntica vergonya que, molt a sovint, ens fa avergonyir-nos de la nostra classe política (això té fàcil solució: no votar als que ens fan avergonyir-nos, però en aquestes terres nostres som com som i tenim el que ens meresquem...).

Sort que tenim a gent com Mònica Oltra ( si voleu estar més informats, cliqueu el seu BLOG), per la meua part el meu vot cada vegada està més definit, si cal, i és, sense dubte per a ella:
¡MÒNICA OLTRA FOR PRESIDENT(A)!

dissabte, 6 de novembre de 2010

NO A LA VISITA DEL PAPAPotser hauríem de puntualitzar el títol... NO A LA VISITA DEL PAPA amb els diners de tots i totes els ciutadans i ciutadanes.
Crec que en un estat modern i aconfessional no hi ha cabuda a dedicar cap part del pressupost a aquestes activitats relacionades amb les creences particulars d'un sector de la població. ¿volen veure al seu cap? Doncs que s'ho paguen amb ELS SEUS diners, que pose l'església catòlica els diners d'eixe esdeveniment però em sembla un desbarat que utilitzen els meus diners, els nostres diners, en assumptes religiosos i més, si cap, en temps de crisi econòmica i per a un personatge que encapçala a un estament tendenciós, homòfob, on s'ha donat i encobert la pederàstia, on permeten que moren milions de persones de VIH per l'empecinament anacrònic que tenen amb la lluita contra l'ús dels preservatius...

Pense que ja va sent hora que el Sr. Zapatero prenga decisions amb el tema de la religió i es vaja plantejant el tema de declarar l'estat espanyol com a LAIC i no senzillament ACONFESIONAL, perquè sembla que és el mateix però no ho és... ja va sent hora que estat i esglèsia vagen del tot separats; que cadascú/na crega en el que vulga però que deixen en pau a la resta, que deixen d'adoctrinar i immiscuir-se en temes que no són seus.

EL PP I LA MALA EDUCACIÓ...


A continuació un botó de mostra de la mala educació que exhibeixen els nostres representants polítics, en aquest cas Ricardo Martínez Rodríguez, diputat del PP a les corts valencianes, que mentre la companya Mónica Oltra, diputada per COMPROMÍS, està fent la seua exposició, l'altre es dedica a trencar papers, amb molestos sorolls.

Davant la petició de la diputada demanant que, per favor, deixe d'interrompre-la, l'altre li espeta que "ya vengo reñido de casa".

El pitjor de l'assumpte és la manifesta falta de pràctiques democràtiques dels diputats del PP, ja que la presidenta, la senyora Esther FRANCO, no sols li permet al seu company de partit eixa manifesta falta d'educació amb una membre de les corts, sinò que, a més, li diu que continue amb la seua exposició i no canvie de tema, donant-li, per a mes inri, menys temps del que li pertoca...

El millor és visionar el vídeo que vos adjunte i que ho valoreu per vosaltres mateixos/es... ¡una vergonya de representants!

LigaBBVA - Marcador

ELS MEUS ARTISTES MUSICALS FAVORITS