dijous, 26 de maig del 2011

COMPROMÍS i el VALÈNCIA C.F


       
 

Sí, reconec que és ben estrany el títol d'aquest artícle, al mateix temps que desconcertant però... jo sòc del València C.F  i votant adepte i col·laborador de la coalició COMPROMÍS i... donant-li voltes a allò que ha estat les eleccions del 22-M me és inevitable establir comparacions entre l'un i l'altre:
Mireu, en primer lloc ambdós sòn un símbol de VALENCIANIA  (l'un esportiva, l'altre política); en segon lloc... ambdós han guanyat "l'altra lliga", en front de dos super-poderosos amb descomunals pressupostos (bo... amb la diferència que al futbol els dos primers mereixen pel seu joc estar dalt i en política... doncs NO, rotundament).
I en ambdós casos aspirem a més i... algun dia serem líders...  a poc a poc... és qüestió de temps i no tenim cap pressa...

De veritat, vos dic que els resultats electorals han de transmetre-nos optimisme.  Sí, ja sé que han guanyat els de la "gavina", els corruPPtes, els que prioritzen coses que NO fan avançar a la societat valenciana però... estic convençut que la gent anirà escarmentant (d'una vegada per totes) i començarà a entendre la política en clau valenciana, la de COMPROMÍS i ho farà perquè estic segur que els nostres 6 representants a les Corts Valencianes van a donar que parlar (i per a bé) i van a treballar de valent per mostrar la veritat d'allò que es cou al nostre panorama polític...  ho dic de tot cor: aquest grup polític, COMPROMÍS, m'ha fet sentir-me, per fi, orgullós de ser valencià.

Gràcies a totes i tots els que formen part d'aquest projecte polític, estem segurs que no aneu a decebre-nos, ¡ENDAVANT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LigaBBVA - Marcador

ELS MEUS ARTISTES MUSICALS FAVORITS