dijous, 19 de maig del 2011

HI HA HORITZÓ MÉS ENLLÀ DE PP i PSOE



La il·lustració ho diu tot... i a l'estat Espanyol sembla ser més que salvatge i, el que és pitjor, la gent segueix votant-los com a "borregos"...

Estem presenciant alguns moviments social que reclamen una DEMOCRÀCIA REAL, perquè...  ¿aquest sistema polític plantejat a mesura dels dos grans partits és just? ¿és democràtic? ¿qui representa a eixa gran quantitat de votants que tria altres opcions polítiques que finalment desapareixen del mapa polític per la injusta llei del 5%?

¿Com segueix la gent votant majoritàriament a partits, com el PP, amb líders imputats, amb multitud de casos de corrupció, amb clares mostres de mala educació i falta de respecte als seus ciutadans i ciutadanes?

¿Com es segueix confiant en partits, com el PSOE, que han demostrat no saber gestionar una crisi, amagant informació i, finalment, fent pagar la crisi als que menys ho mereixen: els treballadors i treballadores, els funcionaris, les xicotetes i mitjanes empreses...? ¿això són polítiques d'esquerres?
Si vull polítiques de dretes vote al PP i no patisc l'engany d'un partit que s'autoanomena d'esquerres i fa polítiques de dreta...
Pel que fa als del PP... ¿de què es queixen? ¿no haurien, acàs, les mateixes polítiques que el PSOE?

En fi... per posar fi a aquest desgavell... sigam conseqüents i votem altra cosa...  al meu cas ho tinc clar, al País Valencià confiem en COMPROMÍS (Bloc+Iniciativa+Verds), un grup polític que ha fet una tasca encomiable des de l'oposició...  ¡donem la sorpresa el 22 de maig!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LigaBBVA - Marcador

ELS MEUS ARTISTES MUSICALS FAVORITS