dimecres, 15 d’abril del 2009

INICIAR UN BLOG... COM?


Fer un blog era una tasca que tenia pendent des de fa ja prou de temps.  
Un homo tecnològicus com jo i encara no té blog ni sap fer-ne una pàgina web ni res per l'estil.
  
Bé, tothom em deia que era ben fàcil, que es fa soles que no tenia cap complicació... doncs bé, ahí hi sòc, ja he donat el primer pas i ara... em trobe amb un nou problema, ja no el problema de com es fa sinò que ara no sé com començar, què dir, sobre què parlar, de què tractarà i es parlarà al meu blog personal.

Supose que al final acabaré parlant d'allò que parla qualsevol fill (o filla, que hem de curar allò de la coeducació) de veí (o veïna, clar està): de gastronomia selecta, de llibres llegits, pel·lícules vistes, raonaments filosòfics-existencials i alguna que altra curiositat...  supose que tot ho amaniré amb tota la poesia que el meu ànim del moment em permeta i que, espere, tintaré de volta en quan amb el meu peculiar humor les pinzellades mecano-cibernètiques d'aquest blog, espere... espere.... espere...  no sé ben bé cap on anirà aquest blog, tampoc no sé exactament si la gent ha d'opinar, ni com funcionarà exactament aquest tema, de moment...  he superat la famosa por escènica d'enfrontar-te al ¿full? en blanc, encara que en aquest cas seria la por a enfrontar-te a la pantalla verge.   

Bé, desverjada està, HABEMUS BLOG.

4 comentaris:

  1. El blog no està mal per a ser el primer intent... el contingut poc i no centrat en res en concret, però bé. Pel que fa a l'apariència del blog ... ¿no hi ha manera de posar informació a la dreta també? Si no un ha d'anar baixant i baixant. Seria més còmode per a llegir tindre una columna d'informació a la dreta.
    (Aquests comentaris me'ls he fet jo mateix, Ricard, propietari del blog, però... collons! he de provar com va això dels comentaris i... si ningú/na s'anima, m'ho hauré de fer jo mateix: BLOSTURBACIÓ)

    ResponElimina
  2. volia dir BLOGSTURBACIÓ (acte de donar-se plaer a un mateix auto-comentant-se el post publicat a un blog que ningú/na es digna a comentar, potser per falta de ganes o per que, possiblement, no haja vist el blog, la qual cosa també pot deure's a molts factors: novament falta de ganes; desconeixement; veste'n a saber...
    Per favor, una miqueta d'interés i... aportacions per que aquest intent BLOGTERARI vaja agafant alguna forma decent. ¿us agrada la musiqueta? ¿algú/na podria resoldre'm el tema de publicar també a la part dreta? ¿i la possibilitat de, mitjançant algun menu fer-ho també en castellà? Agraisc respostes que em solucionen els dubtes. GRÀCIES

    ResponElimina
  3. Pot ser que el comptador de visites no funcione be? Entre a qualsevol lloc i marca una visita més. Això deuria de fer-ho?

    ResponElimina
  4. jo que sé! supose que sí. Que cada lloc del blog que vas compta.
    Ah! gràcies per comentar. Em sentia tan sol.... jejejjeje Et faig Grouppie number one!!!

    ResponElimina

LigaBBVA - Marcador

ELS MEUS ARTISTES MUSICALS FAVORITS